skip to Main Content
93 268 04 77 info@fdc.cat

El Districte de les Corts, vol promocionar i apropar a ciutadans i visitants alguns dels seus espais emblemàtic.

Les Corts, capdavantera en la inclusió de les persones amb discapacitat a la vida comunitària, proposa que les accions destinades a potenciar el coneixement del patrimoni d’aquest territori siguin dissenyades tenint en compte la diversitat de públic i per tant contemplant les necessitats de les persones amb discapacitat. Aquesta proposta inclusiva contempla les diferents accions:

Dinamització i realització de les visites guiades de dues hores de durada.
Partim d’un nou format de visita guiada, on es dona continuïtat a la oferta que ofereix el districte de les Corts, amb el suport d’una maleta pedagògica dissenyada amb l’objectiu d’il·lustrar d’una manera creativa i interactiva el recorregut proposat .
Hem creat una maleta pedagògica amb activitats que es poden anar realitzant al llarg del recorregut. La maleta pedagògica està dissenyada com a eina auxiliar a les visites guiades que realitzem per a diferents grups amb diversitats funcionals pel nucli urbà antic de les Corts, amb l’objectiu directe de potenciar el recorregut i la seva història.El trajecte  es realitza a velocitat de passeig i arrenca a Pça. Comas, el nostre punt de trobada amb el grup, on explicarem el naixement de les Corts com a municipi i el recorregut que farem. La maleta consta d’activitats lúdiques i didàctiques.:

“Localitza el lloc”, “imaginat que”, i per finalitzar farem la prova “que ser del barri”

Informació, recollida i gestió de les demandes de les entitats:
Es posa a disposició de les entitats un telèfon i un correu electrònic per recollir les demandes de les visites guiades. info@fdc.cat o al 932680477

image1

Back To Top