skip to Main Content
93 268 04 77 info@fdc.cat

Genisa Prats San Román

Vinculada a la Fundació des de fa 23 anys. Actualment Presidenta del Patronat. Llicenciada en Ciències de l’Educació (UAB). Postgrau en pedagogia social. Formació en mediació comunitària i intercultural.
• Àmbits d’especialitat :  mediació, acció comunitària, diversitat cultural i funcional.

Ignasi Torrent Portabella

Vinculat a la FDC des de fa 11 anysActualment Secretari de FDC. Llicenciat en Ciències Econòmiques. Diplomatura en Ciències Religioses.
• Àmbit d’especialitat: gestió econòmica de serveis de l’administració pública.

Emili Grande Cabezas

Vinculat a la FDC des de 2016 com a secretari. Psicòleg (Universitat de Barcelona). Expert en Desenvolupament d’Organitzacions (Universidad de Valladolid) 35 anys d’experiència en el sector de la discapacitat,  Col·laborador de DINCAT  i de l’Associació Empresarial d’Economia Social.

Àmbit de especialitat: Formació en temes de Qualitat, Gestió, Drets i Ètica. Consultoria en sistemes de Gestió i Processos, Planificació Estratègica i Planificació Centrada en la Persona. Desenvolupament de projectes i recerca en Diversitat funcional

Àngel Miret i Serra

Casat, Tres fills.

Advocat. Funcionari de la Generalitat.
He ocupat diferents càrrecs a la Generalitat (Secretari General d’Administració i Funció Pública, Director General de Funció Pública, Secretari General d’Immigració, Coordinador per al Comitè per a l’Acollida de les Persones Refugiades), l’Ajuntament d Barcelona (Gerent de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports) i l’Administració de Justícia (Administrador Judicial de l’Audiència Nacional).
He estat professor associat de la universitat Pompeu Fabra durant 17 anys, de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Universitat Abat Oliba.
Actualment jubilat i advocat sense exercici.
Sóc autor de diferents publicacions i articles en l’àmbit de la immigració, la protecció internacional i la pobresa.
Des de fa molts anys faig el programa  “Un món sense fronteres ” a Ràdio Estel”.
Formo part de diferents entitats, com Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia, Cristianisme Segle XXI, Iniciatives Solidàries i Ciutat Nova.
Back To Top