skip to Main Content
93 268 04 77 info@fdc.cat

Genisa Prats San Román

Vinculada a la Fundació des de fa 23 anys. Actualment Presidenta del Patronat. Llicenciada en Ciències de l’Educació (UAB). Postgrau en pedagogia social. Formació en mediació comunitària i intercultural.
• Àmbits d’especialitat :  mediació, acció comunitària, diversitat cultural i funcional.

Ignasi Torrent Portabella

Vinculat a la FDC des de fa 11 anysActualment Secretari de FDC. Llicenciat en Ciències Econòmiques. Diplomatura en Ciències Religioses.
• Àmbit d’especialitat: gestió econòmica de serveis de l’administració pública.

Emili Grande Cabezas

Vinculat a la FDC des de 2016 com a secretari. Psicòleg (Universitat de Barcelona). Expert en Desenvolupament d’Organitzacions (Universidad de Valladolid) 35 anys d’experiència en el sector de la discapacitat,  Col·laborador de DINCAT  i de l’Associació Empresarial d’Economia Social.

Àmbit de especialitat: Formació en temes de Qualitat, Gestió, Drets i Ètica. Consultoria en sistemes de Gestió i Processos, Planificació Estratègica i Planificació Centrada en la Persona. Desenvolupament de projectes i recerca en Diversitat funcional

Antonio Peralta Morales

Vinculat a la FDC des de fa 23 anys. Actualment tresorer del Patronat de la FDC. Llicenciat en Antropologia. Màster en antropologia aplicada al Benestar Social. Diplomat com a  professor d’EGB.

Àmbit d’especialitat: Benestar Social, Participació, Recerca.

Back To Top