skip to Main Content
93 268 04 77 info@fdc.cat

La Fundació, amb la seva tasca, ha contribuït a nous plantejaments i polítiques per a la millora i el reconeixement de la ciutadania més vulnerable: hem treballat per a les persones procedents d’altres llocs del món, per a les persones amb diversitat funcional, per als joves exclosos del seu itinerari formatiu o laboral, per a les dones amb majors dificultats per a sortir a l’espai social i public, per a les persones de la tercera edat amb manca de recursos socials i econòmics, per a les comunitats amb deteriorament de les seves relacions o manca de xarxa social per a fer front als conflictes que emergeixen, per a ciutadans i ciutadanes d’altres països fent cooperació amb entitats del territori (Colòmbia, República de Guinea, Marroc, Brasil) i col·laborant en xarxes internacionals per a la democràcia inclusiva i participativa ( EURALAT, Foro Social Mundial, XarxaEuropea pel Desenvolupament Comunitari).

Per a abordar les necessitats que ens planteja la ciutadania, la nostra tasca ha estat crear espais de formació, investigar sobre noves oportunitats de treball i noves metodologies pedagògiques que facilitin l’accés, en la diversitat, a la formació, el treball, la participació, procurant pel reconeixement de les singularitats de tothom, per a garantir espais segurs en què manifestar les opinions i participar en la construcció de la seva comunitat veïnal, barri, ciutat i poble, i enfortir d’aquesta manera la cultura del diàleg i la democràcia.
Actualment, en aquesta situació de crisi, tota aquesta feina i els recursos que fins ara hem tingut per a garantir-la, esta molt minvats.

Ens adrecem a tu, perquè volem reforçar la Fundació Desenvolupament Comunitari.Vols marcar la diferencia en la vida de les nostres comunitats i contribuir a que les nostres accions tinguin continuïtat i permanencia en el temps? És per aquest motiu que volem sol·licitar el teu suport econòmic, relacional i personal.

Pots fer la teva aportació econòmica a : ES28 2100 0900 9402 1153 1329. La quantitat i la periodicitat, la que desitgis.

Formulari de donatius

  El teu nom i cognoms

  Ciutat i País

  El teu email

  Desitges rebre un certificat de donació?

  SiNo

  Missatge

  Compromís de FDC amb els donants

  Rebràs semestralment el Butlletí FDC, explicant-te les actuacions i projectes. I si vols col·laborar personalment aportant idees, relacions o temps, trobarem la manera per a donar resposta efectiva a les teves inquietuds solidàries

  Back To Top